HTML

Pécsi Fürkésző- közélet,politika,művészet Pécsen

Mi történik napról-napra városunkban?Közéleti hírek,tárcák,információk,különös tekintettel a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa programra.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pécs2010.blog a hazugságok szülőhelye

2008.12.06. 09:34 | enavantdada | 3 komment

Tegnap este az index.hu a főoldalán hozott egy bizonyos bejegyzést az EKF pécsi történéseiről,de semmi több nem volt benne csak pletykák,innen-onnan hallott információk összeollózása.Gyalázat főoldalon.Persze az indok is megvan,hogy ez az egybejegyzéses blog miért kapott ekkora publicitást a hazugságtömegeivel.Ugye az a bizonyos valuska,csak nem az index írója?Ejha...

Rosszul esik és ezt mondom minden pécsi,EKF-et ismerő ember nevében,ha ennyi igaztalanságot állítanak,mi több,teszik ezt ilyen gyomorforgató stílusban.Nem nyert,kedves valuska,nem nyert,ha igaz híreket,információkat akar olvasni,a jövőben böngészgesse majd a Pécsi Fűrkészőt,mely csak most indul be.

No most ennyit dühből hirtelen,a hazugságok véget,hamarosan bővebb kifejtés.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsifurkeszo.blog.hu/api/trackback/id/tr62807207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belga6 2008.12.06. 13:50:59

Mi a hazugság? Írd le, Tasnádi-Márta bérenc!

enavantdada 2008.12.06. 23:07:38

Minden,belga6,amit ott olvashattál.De egyébként köszönöm,ezen a bérenc kitételeddel egy kellemes,nevető percet szereztél nekem.

enavantdada 2008.12.06. 23:10:08

Apropó.ami fontos lenne mindenkinek,ha gyűlölettel álunk bármihez,akkor az az esetek többségében tévútra visz minket,bérencezni meg hasonlók meg csak szimplán szánalmas.Az EKF program,akár csak hozzászólás szintjén is,ennél sokkal többet érdemel.
süti beállítások módosítása