HTML

Pécsi Fürkésző- közélet,politika,művészet Pécsen

Mi történik napról-napra városunkban?Közéleti hírek,tárcák,információk,különös tekintettel a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa programra.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Indulás

2008.12.03. 02:37 | enavantdada | Szólj hozzá!

Címkék: zene pécs indulás

Útjára indul a Pécsi Fűrkésző blog,melynek nem titkolt célja,hogy a jövőben minden olvasót,látogatót hasznos és érdekes információkkal lásson el Pécsről,Baranyáról.Tudomásom szerint eddig hasonló tematikájú blog városunkról nem létezett,ezért úgy vélem,hasznos lesz és hiánypótló!

Kezdetnek lessetek meg egy egészen kis primitív,elhanyagolt honlapot,amit azonban ha a legaljára görgettek,nem várt kincset találhattok.Freddy Pécs az Pécs című rapszáma érdemes a meghallgatásra,ennek egy ára van,hogy mintegy két percen várni kell a letöltésre.A kismadarak azt csiripelték,hogy a szám szerzője,előadója az EKF központba is elment,ahol felajánlotta a műt,hogy használják kedvük szerint Pécs és az EKF Menedzsment Központ népszerűsítésére.Hogy a válasz mi volt,arról nincs hír,de egy fülelést megér ez a lokálpatrióta szerzemény.

A honlap címe pedig: http://www.tsdpecs.atw.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsifurkeszo.blog.hu/api/trackback/id/tr29800898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása